VMS - Visitor Management System with MyKad Reader Setapak

 Business Services

Ezzy VMS - Visitor Management System with Mykad Reader
================

Lepas ni dah tak nak tulis² lagi.. Kenapa??

1 Macam² jenis tulisan yang ada.. Yang cakar ayam ada.. Yang nak jadi doktor
pun ada..

2 Takder gambar kalau pakai tulis² kat buku.

3 Masa tu kadang² tak tepat dengan masa sebenar.

4 Kalau nak cari rekod lama susah nak cari file..


====================================
Kalau guna Visitor Management System v2.0
====================================

>> Senang nak search rekod walaupun rekod yang 6 tahun lamanya
>> Maklumat visitor lebih detail dan ada gambar muka
>> Masa log-in dan log-out tepat ikut sistem komputer
>> Report lebih kemas sebab printed dari komputer
>> Keselamatan lebih terjamin kerana procedure keluar masuk lebih ketat


Features :
Easy to install, Easy to use
Separate screens for front desk / guard /receptionist and administration user
Read MyKad Using Smart Card Reader (included)
Support USB webcam to capture photo (optional, not incuded)
Support flatbed scanner to scan in passport (optional, not included)
Support Barcode, RFID and Mifare Reader (optional, not included)
Blacklist unwanted visitors
History of visits
Report to Excel and PDF
Filter reports by date
Full Version in both English and Bahasa
Auto Backup Function


Please contact us for more information;

019-3726966 (Eddy) - Whatsapp/Call/SMS

Whatsapp "VMS ADSKINI" ke 019-3726966
Peluang untuk terima Hadiah Percuma dengan kod Whatsapp di atas.

Kami juga pakar sediakan sistem security seperti berikut:

| CCTV | Alarm | Door Access | Audio Visual | Keyphone | Guard Tour | Parking
System | Toll Collection System | Networking & ICT | Visitor Management
System |


Phone: 019-3726966

  •  Published date: 23/10/2017
  •  Region: Kuala Lumpur
  •  City: Setapak
  •  Address: Setapak Indah
  •  Phone number: 019-3726966
  •  Views: 62